FIGURINE IPSOS

În această categorie găsești figurine din ipsos turnate cu grijă în atelierul nostru din Iași. Pentru a le vizualiza mai ușor le-am așezat în trei categorii: figurine mari, figurine jumătăți și figurine mici.

Figurinele mari, cu o dimensiune medie de 15 cm, pot fi pictate cu acuarela, acrilice, tempera sau decorate în tehnica decoupage. În categoria figurine jumătăți găsești ouă din ipsos de 2 dimensiuni, buburuze și fructe. Lipindu-le cu lipici siliconic pe diferite suporturi vei obține tablouri cu efect tridimensional, spre bucuria ochiului care le realizează sau privește! Figurinele mici pot fi desenate cu carioca sau pictate. Prin aplicarea unui magnet sau a unui ac de siguranță  devin magneți de frigider sau broșe sau mărțișoare.

Acordăm o mare atenție producției acestor figurine, însă turnarea fiind manuală, pot apare mici diferențe de greutate, grosime sau aspect între produse de același fel. Împachetarea pentru transport a figurinelor din ipsos este o provocare la care răspundem cu multă folie cu bule și polistiren. În cazul când figurinele ajung deteriorate, ai garanție 100% - îți vom returna produsele sau banii.

FIGURINE IPSOS

Sunt 50 produse.

Se afiseaza 1-50 din 50 produs(e)

Filtre active