LIVRAREA PRODUSELOR pentru expediție, respectiv predarea coletelor la postă sau curierat, se face între 1 până la 7 zile lucrătoare, socotit de la data preluării comenzii tale. DEPUNEM toate eforturile pentru ca PRODUSELE comandate de voi să fie produse şi livrate în termenul cel mai scurt, însă în perioadele aglomerate este posibil să ajungem şi la termenul maxim de 7 zile lucrătoare.

LIVRAREA se face pe tot teritoriul României, cu TARIFE UNICE, indiferent de greutatea coletului sau modalitatea de plată:

TRANSPORT prin curier rapid TNT: 15 lei (tarif pentru zona 1 - oraşe)

TRANSPORT prin POȘTA ROMÂNĂ: 10 lei

TRANSPORT în IAȘI: GRATUIT la comenzi peste 50 lei

În momentul expedierii vei primi un telefon/ sms/ email în care vei fi anunţat de expedierea coletului. Dacă nu poţi fi contactat prin telefon sau sms, comanda se anulează.

Livrarea prin Poșta Română. În cazul când nu primești avizul poștal în 2-3 zile, poți merge direct la oficiul poștal de care aparții să ridici coletul. Vei evita astfel returnarea coletului la expeditor, întârzierea primirii comenzii și alte taxe suplimentare de livrare.

Livrarea prin curier rapid. Livrarea prin curier se poate face la orice adresă, cu condiţia să te găsească curierul pentru predarea coletului. Dacă laşi adresa unei instituţii, firme, este de preferat să menţionezi acest lucru, astfel încât curierul să ştie ce găseşte la adresa respectivă.  Deasemeni, când plasezi comanda este de preferat să menţionezi timpul când te găseşte curierul la adresa indicată. În cazul când curierul nu te găseşte de două ori la adresă, a treia livrare va trebui solicitată de noi la call center.

Livrarea în Iași se face de la 2 până la 7 zile lucrătoare, socotit de la data preluării comenzii tale. Vei fi contactat telefonic de reprezentantul ACTIVITATI CREATIVE SRL pentru stabilirea detaliilor legate de livrarea comenzii tale la adresa indicată. Poți plăti numerar și primești bon fiscal.

EXCEPŢII. În cazuri de calamități, drumuri blocate, greve ale transportatorilor și alte cazuri similare, NU GARANTĂM LIVRAREA, dar GARANTĂM COMUNICAREA.

RETURNAREA PRODUSELOR care nu sunt marca MAGAZIN CREATIV se face conform art. 4 din OG 130/2000, fără penalități și fără invocare unui motiv, în termen de maxim 15 zile lucrătoare de la recepția lor. Costul returnării produselor revine în sarcina ta. Contravaloarea produselor returnate va fi plătită  în maxim 15 de zile din momentul în care vom primi coletul retur și vom verifica integritatea produselor, prin transfer bancar în contul tău, caz în care va trebui să ne specifici la retur contul bancar. Atenție! La returnare, produsul se expediază doar în ambalajul original cu care a fost primit la livrare și trebuie să îndeplinească următoarele condiții: să aibă toate etichetele originale, să nu fi fost utilizat, cărțile nu trebuie să aibă colțurile îndoite, cotorul deteriorat, pete pe copertă sau pe pagini. În caz de retur te rugăm să contactezi serviciul Relații Clienți la adresa comenzi@magazincreativ.ro sau la numărul de telefon 0729 56 22 38.

Returnarea produselor marca MAGAZIN CREATIV. Dacă produsele achiziționate nu sunt pe placul tău te rugăm să ne contactezi și să ne comunici motivul neplăcerii tale și în 30 de zile îți vom expedia 100% contravaloarea lor. În plus, nu va fi nevoie să le returnezi. FIGURINELE DE IPSOS au garanție de transport. În cazul când figurinele din ipsos ajung la tine sparte, ne anunți și-ți returnăm banii sau produsele.