MAGAZIN CREATIV este un joc născut din dorința de a ușura traseul creativ al copiilor și iubitorilor de frumos. Iubim decupajele, cariocile, ștampilele, culorile, figurinele mici din ipsos și timpul petrecut cu cei mici. Ideea și materializarea acestui joc aparține Mihaelei ALBIANU, cu o experiență de peste 15 de ani în lucrul cu copiii, editare de carte și revistă pentru copii și cadre didactice, organizare evenimente cultural-artistice și concursuri școlare.

Aici, în MAGAZIN CREATIV, vei găsi decupaje colorate sau albe din carton, figurine din ipsos, cartoane cu model în relief, cărți cu idei creative, cărți de colorat, cărți pentru învățarea acasă, rechizite și materiale pentru activități art & hobby.

Alegem pentru voi cele mai potrivite culori, cele mai bune cartoane și le decupăm cu cea mai mare grijă în forme iubite de copii: flori, inimioare, fluturi, cifre, litere ș.a. Produsele noastre sunt concepute pentru studiu la orele de abilități practice din școală și grădiniță, dar și pentru proiecte decorative, tip hobby-art. Preșcolarii și școlari mici care le-au folosit au fost surprinși de rezultatele rapide și unice pe care le-au obținut, bucuria lor inspirându-ne pentru alte modele și proiecte. Utilizând produsele noastre economisești bani și timp: cumpărând decupajele sau figurinele marca MAGAZIN CREATIV nu mai este nevoie să cauți anumite tipuri/ culori de carton, forme de turnare sau perforatoare.

Pe lângă activitatea derulată pe site-ul www.magazincreativ.ro, S.C  ACTIVITATI CREATIVE S.R.L. desfășoară și activitățile:

- editarea revistei de specialitate pentru cadre didactice Demersuri Creative. Click AICI pentru mai multe informații.

- susținerea cursului de Activități Creative (o călătorie atractivă și diversă prin tehnici și materiale specifice Artelor Vizuale & Abilităților Practice) în grădinițe, școli (ciclul primar) și în Iaşi la spațiul de joacă Crazy Town din Carrefour Felicia (click AICI pentru informații) sau pentru diverse evenimente.

Site-ul magazincreativ.ro este dezvoltat de SC ACTIVITĂȚI CREATIVE SRL.

PROGRAM COMENZI TELEFONICE: luni-vineri 13,00-19,00

Datele noastre de identificare sunt:


SC ACTIVITĂȚI CREATIVE SRL

Adresa: str. Dragoș Vodă nr. 12 A, parter, cam.2 , IAȘI , jud. IAȘI (sediu social) 

CIF 34411566 

Nr. de ordine in registrul comertului: J22/723/2015

Banca ING Cont: RO61INGB0000999905799928

Capital social : 200 lei

Tel. 0729 56 22 38

email: contact@activitaticreative.ro, contact@magazincreativ.ro, revista@activitaticreative.ro