Ești creativ? Ești părinte, profesor?

Alătură-te comunității noastre!

Pe e-mail vei primi GRATUIT:

tutoriale activități creative, recomandări de carte, sugestii concursuri creative și multe SURPRIZE creative.

Ești creativ? Ești părinte, profesor? Alătură-te comunității noastre! Pe e-mail vei primi GRATUIT: tutoriale activități creative, recomandări de carte, sugestii concursuri creative și multe SURPRIZE creative.
 
Steluţe croşetate, Ed. a II-a - Idei creative 58 Mărește

Steluţe croşetate, Ed. a II-a - Idei creative 58

EC58

Nou

Autor: Dombauer Lászlóné

Editura CASA

Anul apariției: 2014

Număr pagini: 32 color

Cumpărând cartea primești CADOU 1 set 30 CIZMULIȚE (albe, roșii sau verde) - valoare de 3,50 lei. Adaugă în coș produsul la culoarea preferată, iar acesta va fi scăzut din valoarea facturii fiscale. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil de cărți până pe 30 noiembrie 2016.

More details

13,39 lei

Alte informatii

În zilele noastre croşetatul a redevenit o activitate la modă nu doar pentru confecţionarea îmbrăcămintei, ci şi a obiectelor decorative pentru locuinţă. Steluţele mici, albe ca zăpada, vor deveni decoraţiuni nelipsite la sărbătorile noastre. Cu steluţe croşetate se pot decora nu doar brazii de Crăciun, ci şi vitrinele şi ferestrele, iar lipindu-le pe cartoane colorate se pot realiza felicitări deosebite.
Pe baza descrierilor şi a şabloanelor explicite din această carte se pot croşeta decoraţiuni minunate pentru bradul de Crăciun.

20 alte produse din aceeași categorie: