Ești creativ? Ești părinte, profesor?

Alătură-te comunității noastre!

Pe e-mail vei primi GRATUIT:

tutoriale activități creative, recomandări de carte, sugestii concursuri creative și multe SURPRIZE creative.

Ești creativ? Ești părinte, profesor? Alătură-te comunității noastre! Pe e-mail vei primi GRATUIT: tutoriale activități creative, recomandări de carte, sugestii concursuri creative și multe SURPRIZE creative.
 

MAGAZIN CREATIV este un joc născut din dorința de a ușura traseul creativ al copiilor și iubitorilor de frumos. Iubim decupajele, cariocile, ștampilele, culorile, figurinele mici din ipsos și timpul petrecut cu cei mici.

Aici, în MAGAZIN CREATIV, vei găsi decupaje colorate sau albe din carton, obiecte decorabile din ipsos, cartoane embosate (cu model în relief), cărți cu idei creative, cărți ilustrate, de colorat, rechizite și alte materiale pentru activități art & hobby.

Alegem pentru voi cele mai potrivite culori, cele mai bune cartoane și le decupăm cu cea mai mare grijă în forme iubite de copii: flori, inimioare, vapoare ș.a. Produsele noastre au fost deja testate de preșcolari și școlari mici, aceștia fiind surprinși de rezultatele rapide și unice pe care le-au obținut. Surâsul lor ne inspiră și ne vom adapta permanent dorințelor voastre. Utilizând produsele noastre economisești bani și timp: cumpărând decupajele sau figurinele marca MAGAZIN CREATIV nu mai este nevoie să cauți anumite tipuri/ culori de carton, forme de turnare sau perforatoare. Produsele marca MAGAZIN CREATIV pot fi realizate și la comandă, respectând preferințele tale de culoare sau material. Spre exemplu, putem decupa inimioare verzi, mere din plută sau flori din spumă autoadezivă. Termenul de realizare al acestor comenzi personalizate nu va depăși 4 de zile în cazul decupajelor și 10 zile în cazul figurinelor din ipsos.

Pe lângă activitatea derulată pe site-ul wwww.magazincreativ.ro, S.C  ACTIVITATI CREATIVE S.R.L. desfășoară și activitățile:

- editarea revistei de specialitate pentru cadre didactice Demersuri Creative. Click AICI pentru mai multe informații.

- susținerea cursului de Activități Creative (o călătorie atractivă și diversă prin tehnici și materiale specifice Artelor Vizuale & Abilităților Practice) în grădinițe, școli (ciclul primar) sau pentru diverse evenimente.

Site-ul magazincreativ.ro este dezvoltat de SC ACTIVITĂȚI CREATIVE SRL.
PROGRAM COMENZI TELEFONICE: luni-vineri 13,00-19,00
Datele noastre de identificare sunt:

SC ACTIVITĂȚI CREATIVE SRL
Adresa: str. Dragoș Vodă nr. 12 A, parter, cam.2 , IAȘI , jud. IAȘI (sediu social) 
CIF 34411566 
Nr. de ordine in registrul comertului: J22/723/2015
Banca ING Cont: RO61INGB0000999905799928
Capital social : 200 lei
Tel. 0729 56 22 38
email: contact@activitaticreative.ro, contact@magazincreativ.ro, revista@activitaticreative.ro